Looking to join our CELLINK team in Sweden?

CELLINK söker förstärkning

Är du en person som drivs utav att arbeta med andra unga, teknikintresserade människor i Sveriges häftigaste teknik startup? CELLINK letar just nu efter dig som är driven, tekniskt lagd, och har öga för detalj med bakgrund i produktion. På CELLINK har du möjligheten att vara med på en resa som kommer ändra den medicinska världen med hjälp av våra revolutionerande 3D skrivare. Vi behöver hjälp med att öka produktionstakten men på samma gång behålla kvaliteten.

 

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter kommer bland annat att ingå att:
Montera och testa komponenter till våra 3D-skrivare

 

Kvalifikationer
Du är van att leverera i tid med god kvalitet. Som person är du lyhörd, har god samarbetsförmåga, noggrann, systematisk och kan även jobba självständigt. Du ska ha ett underliggande intresse för teknik, att skruva och sätta ihop saker. Arbetet kräver att du arbetar i ett team med andra.

 

Du har läst teknik på gymnasiet, läst på YH eller läser/läst en tekniskt universitetsutbildning. Har du tidigare erfarenhet av liknande uppgifter är det meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

 

Arbetsplatsbeskrivning
CELLINK har skapat ett av världens första universella biobläck som idag används av många av världens mest välrenommerade forskningsinstitutioner. Ett biobläck kan blandas med levande celler för att skriva ut funktionella mänskliga vävnader och om framtida forskning är framgångsrik, på sikt, kompletta mänskliga organ i så kallade 3D-Bioskrivare. CELLINKs universella biobläck uppvisar utmärkta resultat och kan användas i såväl CELLINKs egenutvecklade 3D-Bioskrivare som i 3D-Bioskrivare utvecklade av andra operatörer.

 

Anställningens omfattning 
Omfattning: Heltid/efter överenskommelse
Anställningsform: Tillsvidare

 

För ytterligare information, vänligen kontakta: 
Johan Lövgren, Projektledare
Telefon: +46 73 518 50 08
E-post: jl@cellink.com

More News